Spaneco

Kompletní softwarové řešení pro informační kiosky. Na přípravě jsme se podíleli tvorbou grafiky, programového vybavení, přípravou filmu, tvorbou virtuálních prohlídek tak i celkové koncepce ovládání celého kiosku. Dále se specializujeme na tvorbu internetových řešení jako je vývoj aplikací na míru, redakčních systému aj. Mezi naše další aktivity patří 3D/2D animace, která je určena jak pro provoz v TV vysílání tak na streamových mediích.

"Rádi jsme se podíleli na přípravě tohoto unikátního projektu a doufáme, že Vám přinese spoustu nových informací."



 

Ing. Arch. Ladislav Palko

Zpracovatel projektové dokumentace k části projektu "Environmentální expozice v zámku Vsetín a zámku Lešná u Valašského Meziříčí".

 

 

 


 

A.M.O.S. Design s.r.o.

Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka a montáž 6 souborů vybavení informačního centra a multifunkčního sálu a dalšího vybavení rámci realizace projektu Environmentální střediska Muzea regionu Valašsko.


Podle typu dodávaného vybavení se zakázka vnitřně člení na tři typy vybavení, a to:
-    dodávky a montáže souborů vybavení informačních center a multifunkčních sálů ve čtyřech nově vybudovaných Environmentálních střediscích, a to ve Vsetíně (zámek Vsetín a Hvězdárna Vsetín), Valašském Meziříčí (Zámek Kinských) a Lešné u Valašského Meziříčí (Zámek Lešná).
-    nákupů vnitřního vybavení – mobilního výstavního zařízení, které zahrnuje mobilní výstavní panely a clip-rámy.
-    nákupů technologického zařízení – mobilní pozorovací techniky
 

AMOS design


  

ČSOP Valašské Meziříčí

Zpracovatel části 1 veřejné zakázky: dodávka a instalace tří naučných stezek vybudovaných u Environmentálních středisek, a to ve Vsetíně (1 stezka v zámeckém parku a okolí; 1 stezka na Hvězdárně Vsetín) a v Lešné u Valašského Meziříčí (1 stezka v parku u zámku Lešná).